Rektorsinfo ang händelse i Rimbo centrum

0
840

Det förekommer olika versioner av en händelse som skolledningen fick information om i torsdags förra veckan, av den anledningen vill vi göra ett förtydligande av den information vi har tagit del av och vad vi har gjort med den.

Förra veckan informerade en medarbetare skolans ledning att en förälder med barn på skolan berättat att en vuxen person i Rimbo centrum har försökt locka med sig ett barn men att barnet inte följde med. Det ska således inte ha skett på skolan eller i närheten av skolan. Skolledningen har inte fått någon information om vilket barn som har blivit utsatt för detta, barnets ålder eller exakt när det ska ha skett. Enligt uppgift ska händelsen ha blivit polisanmäld och vi har försökt få kontakt med polisen för att få det bekräftat, men tyvärr utan att lyckas i skrivande stund.

Även om vi som skola inte har fått informationen eller händelsen bekräftad har vi meddelat alla medarbetare den information vi har fått och uppmanat alla på skolan att vara extra uppmärksamma på om någon obehörig vuxen försöker få kontakt med barnen på eller runt skolgården.

Med vänlig hälsning
Skolledningen
Niclas, Erik, Cecilia och Sara

LEAVE A REPLY